Tuin & Park

Wie geniet er nu niet van een mooi aangelegde tuin het hele jaar door!

Door een goed ontworpen beregeningsinstallatie kan er jarenlang onbezorgd worden genoten van de tuin en wordt er daarnaast een hoop moeite, tijd en kostbaar water bespaard. Planten en gazon profiteren optimaal van de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en op het juiste moment.

Besluit u te kiezen voor het aanleggen van een beregeningsinstallatie? Wij gaan graag met u in gesprek om tot een gedegen advies te komen wat past bij uw wensen
Na het realiseren van het beregeningsplan, kunt u kiezen voor onze uitgebreide service & onderhoud van uw beregeningsinstallatie.

Bekijk de projecten waar we trots op zijn!

Besturingssysteem

Met één druk op de knop en uw beregeningsprogramma wordt gestart vanuit thuis, op het werk of vanuit uw vakantie bestemming. Dat is makkelijk!

Het systeem werkt via het internet, wanneer na aanmelden op de server, er een IP nummer wordt aangemaakt. Dit nummer communiceert met de remote irrigatie veldcontrollers met behulp van draadloze connectiviteit. Het maakt bediening van de controllers overal in de wereld via het internet mogelijk. U kunt vooraf zelf een beregeningsprogramma instellen met een vastgestelde start tijd, maar het beregeningsprogramma kan ook handmatig worden gestart, aangepast of uitgelezen worden via computer, telefoon of tablet.

Door verschillende opties op diverse controllers maakt het mogelijk in te spelen op de huidige weersverwachtingen op geprogrammeerde locaties, waarmee water, tijd en kosten kunnen worden bespaard.

Beregening op maat

In een gezonde tuin staan de planten optimaal in bloei en is het gras groen. Maar het dragen van die gieters vol met water of met de tuinslang naar je tuin, dat moet anders kunnen toch? Daar hebben wij de oplossing voor!

Door het aanleggen van een beregeningssysteem wordt er efficiënter beregend en water bespaard. Dit geldt voor zowel openbaar groen als voor particuliere tuinen en landgoederen. Elke tuin, landgoed en park is anders, dit vraagt om een beregeningsplan op maat! 

De kosten van een beregeningsinstallatie verschillen per situatie, voor elk budget bieden wij een passende oplossing.

Heeft u een specifieke vraag?.
Stel hem aan onze adviseur