Golf

Wat is er fijner dan in je vrije tijd, of met je zakenrelatie, een balletje te slaan op een groene Hole van jouw favoriete golfbaan. 

De vraag is, hoe behouden ze deze Hole zo groen?
Ons antwoord / Onze ervaring is:
een beregeningsinstallatie op maat.

Bij de realisatie van een beregeningsinstallatie gaat heel wat grondwerk gepaard, daarom is het van belang voor onze relaties dat er zo min mogelijk schade aan de golfbaan wordt aangebracht, zodat de leden van een Golfbaan hun sport kunnen uit blijven oefenen. Met onze kennis, ervaring en uitgebreid machinepark kunnen wij u deze garantie geven.
Door te werken gerenommeerde merken, zoals Toro en Grundfos, bent u zeker van een beregeningsinstallatie van top kwaliteit.
Iedere installatie en golfbaan heeft zijn eigen specifieke behoeften met diverse mogelijkheden. Ons advies is laat u goed informeren.

Bekijk de projecten waar we trots op zijn!

Filterinstallatie

Tegenwoordig kan men beregenen uit en met verschillende wateren zoals, oppervlaktewater, leidingwater en waterbronnen. Dit kan natuurlijk een groot voordeel zijn, maar helaas ook een nadeel.

Het water uit oppervlakte water en waterbronnen kan vervuild zijn en ervoor zorgen dat sproeiers en afsluiters snel verstopt raken. Met als gevolg storingen zoals het slecht sluiten van sproeiers of slecht functioneren van zwaktestroomafsluiters. Het resultaat: het uitvallen van het volledige beregeningssysteem!

Een filterinstallatie zorgt voor de waterzuivering van zand, mosselzaadjes en andere zwevende delen, welke niet bevorderlijk zijn voor het beregeningssysteem. Er zijn verschillende filtersystemen, maar alleen een filterinstallatie is niet genoeg. Een belangrijk aspect van de filterinstallatie is de spoeling van het filter zelf. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van dergelijke filterinstallaties.

Inmeten en Detecteren

Indien gewenst kunnen wij door middel van Trimble G.P.S. apparatuur in een mum van tijd uw complete beregeningsinstallatie en oppervlaktes in kaart brengen tot op 10 cm nauwkeurig. Waarna dit af te lezen is op een grafisch totaal beeld, handig voor nu maar ook voor de toekomst bij renovatie, storingen of eventuele uitbreidingen.

In geval van een kabelstoring, voorbereidende werkzaamheden of tijdens graafwerkzaamheden kunt u uiteraard ook een beroep op ons doen. Wij beschikken naast het G.P.S. inmeet apparatuur ook over Radiodetection kabel zoek apparatuur, waarmee wij zorgvuldig alle kabels voor u detecteren om zo de storing te verhelpen, leidingen te omzeilen en eventuele schade te voorkomen.

Op zoek naar advies op maat?